18 Nisan 2014 Cuma

CLINIQUE SUPERDEFENCE CC KREM SPF 30

Merhaba,
Bugün sizlerle çok uzun zamandır denemek isteyip, Clinique Online sayesinde deneme şansına sahip olduğum Clinique CC Krem’i anlatacağım.


Bir mağazasına uğrayıp deneme fırsatı kollarken, bir gün Clinique Online’dan bir mail geldi. Clinique CC Krem’in 15 ml seyahat boyu, Chubby Stick ve istediğim 1 kremin deneme boyunun 25 TL’ye satışa sunulduğu bir kampanya... Kaçırır mıyım?! Tabii ki kaçırmadım :)


Clinique CC Krem kullandığım ilk CC Krem. 15 gündür kullandığım Clinique CC Krem’in detaylarına geçelim.

Ürünün vaad edilen özellikleri, SPF 30 güneş koruması, ciltle kolay uyum sağlama, kızarıklıkları nötrleme, cilde canlılık katma, yani “colour correction”. Bu özelliklerin hakkını verdiğini düşünüyorum.


“E Vitamini, biberiye, Nordihydroguaiaretic Asit ve Ascorbyl Tocopheryl Maleate içeriklerinden oluşan anti-oksidan karışımı ise, cildi çevresel etkenlerden korur ve cildin sağlıklı yapısını korumasını sağlar.”


Yapısının çok yağlı olmaması, üründen az miktarda kullanımı yeterli kılıyor. Bu açıdan bakıldığında, ürün uzun süre kullanılabilir. Normal ciltli biri olarak, mat bitişini çok sevdim. Bendeki rengi Light-Medium, cildimde mükemmel uyum sağladı. Rengi dengelemek için bronzer veya pudra kullanmama gerek kalmadı.

Dediğim gibi ben diğer CC Krem’leri henüz denemedim, denediğimde ayrıca kıyaslama yazısı mutlaka yazacağım. Ama şu kadarını söyleyebilirim, bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri, ekstra kapatıcılık için pudra kullanmayı unutuyorum.


Ciltteki kızarıklıkları, lekeleri ve varsa renk bozukluklarını tamamen nötrlüyor, cildi makyaja hazır, kusursuz hale getiriyor. 

Öncesi-Sonrası fotoğrafımda, özellikle yüzümdeki benlerdeki ton farklılığından bunu açıkça görebilirsiniz. Fotoğraf aynı ışıkta, aynı gün çekildi. Photoshop ve effect uygulanmadı.


Kokusuz olması da bir avantaj. Bu özelliği, Clinique’in dermatolojik özelliğini de hatırlatıyor. Dermatolojik demişken, Clinique Superdefence CC Krem’in kızarıklıkları tedavi edici özelliği de var. Beyaz tenlilerin en çok muzdarip olduğu durumlardan biri olan, cilt kızarıklıklarına son verecek bir ürün. 15 günlük kullanımda cildim herhangi bir reaksiyon vermedi. Hatta zaman zaman oluşan minik sivilceler, bu sürede oluşmadı.

Yazının girişinde bahsettiğim gibi, bendeki boyu 15 ml. Orjinal boyu ise 40 ml ve 89 TL. Bendeki biter bitmez orjinal boyunu alacağım mutlaka.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa