12 Mayıs 2014 Pazartesi

DIOR VERNIS HAUTE COULEUR



Merhaba,
Dior'un yeni jel etkili Couture Oje Serisi'ni sizinle buluşturmak isterim: Dior Vernis Serisi...
Dior her konuda olduğu gibi, oje konusunda da bence fikir önderi olan bir marka. Bu yılın oje renkleri modası için bu serideki renklere dikkat etmenizi önerir, keyifli okumalar dilerim.


Sonsuz Moda.  Sonsuz Couture.
Yeni Dior Vernis serisi…
Dior’dan ilk Jel Etkili Couture ojeler.
Dior’un perde arkası uzmanlığı ve renk tutkusunu kullanarak, Dior Vernis kendini yeniden keşfediyor ve bütün kadınlar içi kaçınılmaz son dokunuş haline geliyor. Bütün Dior dünyasının ruhu 21 renkte, Dior’un manikür konusundaki know-how’ını arttıran yepyeni bir formülle salonların görüntüsü, öncü renkler, olağanüstü parlaklık ve üstün dayanıklılık…  Yeni Dior Vernis saf renk ve jel görüntüsüyle tırnakları kaplar… Bir anda kayan tırnak cilasının mükemmelliği… Gerçekten çok uzun süreli bir mükemmellik!



2014 : COUTURE OJEDEN JEL ETKİLİ COUTURE TIRNAK CİLASINA
“Dior’da tırnak cilası eksikti, işte şimdi burada!”
Nisan, 1962. Zarif, kırmızı cilalı tırnakları mükemmel manikürlü bir el, harika, son moda bir tırnak cilası şişesini zafer dolu bir tavırla havada tutuyor. René Gruau tarafından resmi çizilen reklam, ilk Dior tırnak cilasını, Modaevi tarafından ilk kez piyasaya sürülen ojeyi tanıtıyor.  2014, Dior rengin ötesinde ojede yeni jel etkili bir formülle devrim yaratıyor.  Ultra parlak bir cila ile tırnakları kaplayabilen yeni Dior Vernis tırnak cilaları uzun süre dayanıklılık, profesyonel ve şık sonuçlar veriyor.


 Parlaklık: son derece saf “Jel Kaplama” lamine cam teknolojisinden alınan Tekno polimer ile gücünü birleştirerek her bir kat ojeyi cam gibi parlak ve yumuşak bir tabakaya dönüştürür.
 Tutuş: organik silikon ile zenginleştirilen formül, tırnakları güçlendirirken tırnak yüzeyinde maksimum tutuş sağlar. Bu sırada gerçek ve uzun süreli kalıcılık için, Techno-Polymer’in özelliği ile tırnak ile cila arasında görünmez bir füzyon yaratır.
 Aşırı Renk bağımlılığı için: ftalat, toluen, formaldehit, ve sentetik kafurusuz, %80’i doğal kökenli maddelerden oluşan tırnakları mükemmel hale getiren formülüyle yararlıdır.

AZAMİ JEL ETKİSİ İÇİN PROFESYONEL FIRÇA
Salondan çıkmış bir sonuç verebilen formül, profesyonel bir aplikatörü hak ediyor. Bu yüzden Dior, maksimum jel etkisi için Dior Vernis fırçasını yeniden yarattı.

Yeni fırça daha esnek, yuvarlatılmış ve düz şekliyle bariz bir şekilde daha uzun. Fırça kusursuz ve eşit uygulama için mükemmel miktarda tırnak cilasını alarak oje sürmeye yeni başlayanlar için bile mükemmel sonuçları garanti eder. 



DIOR: MODA VE RENGİN YARATICISI
Çok akıllı bir modacı ve yaratıcı bir renk uzmanı olan Monsieur Dior’un etkisindeki Dior, kesinlikle rengin Evi oldu. Bu sonsuz kromatik efsane şimdi Couture koleksiyonların gelecekteki Pantone renk rehberinde yeniden yorumlanıyor.
  
DIOR’UN 21 RENGİ…
Her bir kıyafet, istek ve an için farklı bir renkle birlikte, Dior şimdi ilk tırnak gardırobunu sunuyor.
“Icônes” renk paletinde bir araya gelen 21 renk, Dior’un simgeleri, “Statements”, olmazsa olmaz ve modanın ifadesi renkler; “Essentiels”, kusursuz temel renkler ve “It-Shades”, modanın gelecekteki trendleri.
Dior’un inanılmaz öyküsünü oluşturan küçük küçük Renk öykülerinin merkezine bir yolculuk…
Icônes renkleri :

- Rouge 999: eşsiz ve benzeri olmayan Dior kırmızısı, 1949 yılında yaratılan ilk Rouge Dior rujunun benzeri. Christian Dior şunları söylemişti: “Kırmızıyı çok seviyorum. Kırmızı, hayatın rengi.” Bu kırmızı saten kumaşa bürünmüş bir kadın, yakıcı bir baştan çıkarışı anımsatıyor…Gruau tarafından yapılan illüstrasyonların duygusallığı

- Trianon: “En uygun ve şık nötr renk … Çok güzel bir gri saten gece elbisesinden daha şık hiçbir şey yoktur,” diye vurgulamıştı Christian Dior. Yumuşaklık ve kişilik dolu, her zaman şık, içine bej karıştırılmış gri Monsieur Dior’un Versailles’a, Marie-Antoinette’e ve aynı zamanda ebedi klasikliği ile 18. Yüzyıla olan sevgisini gösteriyor. 

- Bonheur: Bu şaşırtıcı pembe İlkbahar/Yaz defileleri için Raf Simons tarafından tasarlanan Haute Couture giysileri anımsatıyor. “Her kadının gardrobunda pembe bir şeyi olmalı. Pembe, mutluluğun ve dişiliğin rengidir,” demeyi Christian Dior çok severdi. 

- Nuit 1947: Bu derin, yoğun ve tam mor, geceye bir övgüdür: bir “gece yarısı kırmızısı”. Koyu ve büyüleyici, Modacının esrarengiz ve büyülü bir havada geçen partileri ve maskeli balolara sevgisini gösteriyor.

Dior Addict ruj gibi Moda Renkler:
- Pandore: cesur tarzıyla Moda Tutkunları için saf ve baş döndüren bir kırmızı.
- Aventure: hayata, yolculuğa ve serüvene olan aşkın itirafı gibi güneşli bir mercan…
- Wonderland: çocuksu, sevimli ve kaygısız bir balonlu sakız pembesi.
- Mirage: bir egzotik çiçek, neşeli ve canlı, hem baştan çıkartan hem de kırılgan bir eflatun.

Statements renkleri:
- Metal Montaigne: derinliği ve parlaklığı ile en son Dior defilelerinden ipek ve organzenin metalik efektlerini akla getiren yoğun bir gri.
- Front Row: Tıpkı defilelere dokunuşlarını ekleyen neon ayakkabı topukları gibi, bir görüntüyü elektriklendirmek için bir tutam renk gibi, neon metal pırıltısıyla bir pembe.

- Junon: derin, gri tonunda Paris gökyüzü mavisi. Ultra-şık, inanılmaz derecede sürülebilir, kullanışlı ve son derece şık, efsanevi “Junon” Haute Couture elbiseye ve onun gri mavi taşlarına bir övgü.  Temel renkler:  Pastel beyaz Muguet veya Palais Royal’ın kullanışlı kahverengisi

* Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa