20 Haziran 2014 Cuma

PARFÜMÜNLE YAZI ISITMAK İSTİYORSAN; SHISEIDO’DAN ZENSUN…


Havaların ısınmasıyla ağır kokulu parfümlerin hakimiyeti de sona erdi. Yazın kıyafet tercihlerimizi nasıl ki daha hafif olanlardan yana kullanıyorsak, parfümlerimizi de aynı şekilde seçmemiz gerekiyor. Baharın ve yazın sıcak günlerinde herkes daha taze ve hafif kokularla kendini yenilemek istiyor. Shiseido’nun, 100 ml’lik şişesi ile kadınlar için sınırlı sayıda ürettiği ve Parfüm Ustası Michel Almairac tarafından tasarlanan ZenSun, büyülü kokusuyla sizi yazın çiçek açmaya davet ediyor.


Çiçeksi ve meyvemsi bir kehribar kokusu…

Meyve ve çiçek kokulu parfümler; hafif, tazeleyici, baştan çıkarıcı ve yazın günlük kullanım için çok daha uygun. Havaların ısınmasıyla birçok kişi de tercihini bu yönde kullanarak mevsime uyum sağlıyor. Shiseido’nun zarafetiyle özgün ZEN Eau de Parfum’den esinlenerek yarattığı yeni parfümü ZenSun, notalarındaki sulu mango, bergamot özü, misk ve kiraz çiçeklerinin muhteşem uyumu ile adeta bir başyapıta dönüşüyor. 


Önce, sulu mango ve onunla dans eden bergamot özünün kokuları havada kıvılcımlar yaratıyor. Sonra tıpkı buğulu kiraz çiçeklerine vuran güneş ışığı gibi, sihirli bir neşe tomurcuklanıyor. Solar misk tınılarıyla, parfümün kokusu bol güneşli bir gün gibi sıcak bir hisse kavuşuyor. Hem floral hem de meyvemsi bir kokusu olan ZenSun, tüm gün tazelik ve doğallık hissi verecek vazgeçilmez bir yaz kokusu olarak öne çıkıyor. Kristal duruluğundaki şişesinin üzerindeki buğulu kiraz çiçekleri ise tıpkı pırıl pırıl bir günün vaadi gibi pespembe parlıyor.


Tüm cilt tiplerine uygun olan parfüm, cilde ya da kıyafete istenilen sıklıkta uygulanabiliyor. 

www.shiseido.com

*Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar

Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa