28 Temmuz 2017 Cuma

Marka Tanışma: BABE Ürünleri

Marka Hakkında;
1994 yılında kurulan Babe, dermatolojik sorunlara getirdiği alternatif çözümle fark yaratan bir markadır. 






Problemlerin kaynaklarının basit olduğunu ve çözümlerin de aynı şekilde basit olması gerektiğini savunan marka, içeriklerini de bu yönde geliştirir.  Bilimsel temelli formüllerle hazırladığı ürünler, söz konusu problemlerin çözümünde fark edilen bir etki yaratır. Babe Güneş Kremi gibi birçok seriyi barındıran marka, %15’lik bütçe ile AR-GE çalışmalarına en fazla yatırım yapan dermakozmetik kuruluşlardan biri olma özelliğini taşır.

Babe Krem Ürünleri;

Babe krem ürünleri ciltte meydana gelen hasarları doğrudan çözen ürünler barındırır.
Emollient Cream -Nemlendirici Krem 
Güneş, rüzgâr, kirli hava veya diğer çevresel etkenler nedeniyle kuruyan, hasar gören ciltlerde Babe Emolient Krem etkili bir çözüm geliştirir. Onarıcı ve besleyici yönü güçlü olan ürün, bir yandan ciltteki kuruluğu giderirken diğer yandan rahatlatıcı ve yatıştırıcı etki yaratır. Bütün vücutta uygulanabilen krem, cildin nem ihtiyacını giderir,  hassasiyeti azaltır. Kuru ve çok kuru cilt tiplerindeki sorunu ortadan kaldırır. Bebek ve çocukların kullanımı için uygundur. Tahriş ve kızarıklıkları giderir.

Anti Aging Eye Contour Cream Göz Çevresi Kremi Özellikleri;

 Yaşlılık nedeniyle göz çevresinde meydana gelen derin kırışıklıkları azaltan üründür. Elastikiyet kaybını giderir ve cildin serbest radikallere karşı daha iyi direnç geliştirmesini sağlar. Çok yönlü etki sağlayan ürün morluk, sarkma, gözaltı torbası gibi sorunları yok eder. Anti Aging Göz Çevresi Kremi ilk uygulandığı zamandan itibaren yenilenme hissi bırakacaktır. Sürüldüğü bölgede önce hafif karıncalanma hissi verir sonra da ferahlık sağlar. 

Anti Aging Konsantre Yaşlanma Karşıtı Serum; 
 Yaşlanmak tamamen engellenemez, ancak etkileri en aza indirilebilir.  Düzenli bakım ve korumanın sağlanması bu noktada kritik öneme sahiptir. Söz konusu Anti Aging Konsantre Yaşlanma Karşıtı Serum ürünü de zamana karşı güçlü bir direnç geliştirmek için ideal bir üründür. Jel dokusu ile gözeneklere hızlıca işleyen Yaşlanma Karşıtı Serum, ilk olarak esneklik kazandırır. Direnç geliştirmenin en önemli aşaması olan bu özellikten sonra ince çizgileri onarmaya başlar. Ürün her cilt tipi için uygundur.

Babe Ekstra Nemlendirici Krem SPF 20  ;
 Günlük kullanım için ideal olan nemlendirici ve koruyucu krem. Bir yandan cildin kuruluk sorununa çözüm getirirken diğer yandan da güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili bir savunma geliştirir. Çok yönlü etkiye sahip Babe Ekstra Nemlendirici Krem SPF 20;  
1. Cildin nem dengesini kalıcı olarak sağlar.
2. Hızlı şekilde emilir ve yağlı, yapışkan bir his bırakmaz.
3. Yumuşak bir dokunuş kazandırır.
4. Cilt bariyerini korur. Zarar veren serbest radikallerin önüne geçer.
5. UVA –UVB ışınlarına karşı filtre işlevi görür.
6. Kırışıklıkları önler, güneşe bağlı kızarıklık ve tahriş sorunlarını yok eder.
7. Gebelik nedenli hormon dengesizliklerinde görülen leke sorunlarını yok eder. 
8. Gözeneklerdeki sebum dengesini ayarlar. Bu sayede parlak görüntüyü giderir.
9. Sıkılaştırıcı etkisi sayesinde daha canlı, genç ve sağlıklı bir görünüm verir.
10. Dermokozmetik bir üründür.

Babe Depigmentasyon Emülsiyon SPF 20;

Pigment dengesizliklerine karşı geliştirilen Depigmentasyon Emülsiyon SPF 20, güneş kaynaklı kahverengi lekeleri önler. UV ışınlarının ciltte bıraktığı hasarı yok eder. Özellikle hamilelik döneminde daha fazla görülen leke, kızarıklık, çizgi sorunlarında etkilidir. Melanin hormonu salgılarını dengeler, genel olarak homojen bir görünüm kazanılmasını sağlar. Koruma faktörlü emülsiyon, güneşe çıkılmadan 30 dakika önceden sürülmelidir. Açık yaraların üzerine kullanılmaması gerekir. İçeriğinde alerji tetikleyen herhangi paraben, alkol benzeri madde yer almaz. Babe Depigmentasyon Emülsiyon SPF 20, cildinizi kuruluk ve buna bağlı meydana gelen sorunlara karşı korur. Kalıcı nem dengesi sağlar, direnç geliştirir.

Babe ürünleri nerede satılıyor?
İnternet üzerinde nar ecza dan Babe Ürünlerini kolayca satın alabilirsiniz. Şu günlerde %35 indirim olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Markayla ve ürünleriyle ilgili sorularınızı bu yazının altına yorum olarak veya Instagram hesabım @beyazmadam a yazabilirsiniz.
Sevgiler,


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa